SOOLOILUA VAI TIIMIPELIÄ?
02.12.2019
Tuntuuko sinustakin välillä siltä, että toisilla olisi käytettävissä enemmän aikaa kuin 24 tuntia vuorokaudessa? Tämä johtuu varmasti siitä, että henkilö ei tee itse kaikkea, vaan ulkoistaa suuren osan töistään ulkopuolisille yhteistyökumppaneille. Mitä sitten teen itse ja mitä ulkoistan?

Meillä Bo LKV:llä on ainutlaatuinen konsepti: stailaamme, ammattivalokuvaamme ja tarvittaessa jopa kalustamme jokaisen asunnon, joka tulee meille myyntiin. Tällöin minun täytyy luottaa muihin tiimipelaajiimme, sillä minulla ei riittäisi aika eikä osaaminen näihin asioihin.

Stailauksen hoitavat alan parhaat ammattilaiset, joilla on huikea määrä silmää, taitoa sekä kokemusta kotien parhaiden puolien esille tuomisesta. He myös hoitavat tarvittaessa kalustuksen tyhjään asuntoon, sillä tyhjän asunnon mittasuhteita on vaikeampi hahmottaa.

Bo:n ammattivalokuvaajat on koulutettu ottamaan meidän konseptin mukaisia valokuvia, jolloin kuvakulma, valotus sekä kuvien laatu ovat aina vaaditulla tasolla. Kuvat on otettu aina kohtisuoraan sekä luonnonvalolla niin, ettei huoneiden mittasuhteet vääristy.

Toimistomme sihteerit ovat oiva apu uuden markkinointimateriaalin luonnissa, asuntojen asiakirjojen arkistoinnissa, kaupan jälkeisten toimenpiteiden hoitamisessa sekä kauppakirjojen ja myyntiesitteiden luomisessa ja tulostamisessa.

AXW Digital auttaa minua kaikessa, mitä tarvitsen some-markkinoinnin, sisällöntuoton, sekä graafisen suunnittelun ja henkilökuvauksen osalta. Nämä kyseiset verkkosivut ovat myös heidän tuotosta. Jos tarvitsen uusia henkilökuvia markkinointia varten, kotisivuja tarvitsee päivittää tai kaipaan uusia ideoita somepäivitystä varten, kyseiset herrasmiehet auttavat mielellään.

Mitä sitten teen itse? Arkeni koostuu arviokäynneistä, myynti-ilmoitusten laatimisesta, asuntoesittelyistä, tarjousneuvotteluista, kaupantekotilaisuuksien järjestämisestä sekä sosiaalisen median päivittämisestä. Kun ulkoistan suuren osan työstä, pystyn keskittymään olennaiseen eli asuntojen myyntiin. Näin ollen saan paljon aikaiseksi sekä pystyn palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman hyvin.

Lisää tietoa AXW Digitalista löydät heidän sivuiltaan. Linkin löydät sivun alalaidasta.